Jubileum toernooi

 

Betreft: Jubileumtoernooi ZHZ op 9 maart 2019

in het dorpshuis in Hoogblokland, Dorpsweg 81/A, 4221LJ, Hoogblokland

10 ronden 5 minuten + 5 seconden/zet

 

Geachte leden,

 

De datum kondigden we al aan in een eerder bericht. De datum 9 maart 2019 blijft staan.

Inmiddels zijn de plannen verder uitgewerkt. Aanvang wedstrijden: 10.00 uur; eind 16.00.

 

Opgelet: de speelzaal is gewijzigd. We spelen in Hoogblokland. Het dorpshuis wordt daar herbouwd op dezelfde plaats als vroeger en is klaar voor 9 maart. Het adres is Dorpsweg 81/A, 4221LJ.

 

Ruben Groenendijk deed ons een voorstel om het ontmoetingselement van het jubileum te benadrukken. We vormen geen clubviertallen, maar viertallen met ongeveer gelijke totaalrating. Zo worden spelers van alle speelsterkten gelijk over de 4-tallen verdeeld. De 4-tallen moeten naar sterkte opstellen, zodat aan ieder bord vooral spelers van vergelijkbare sterkte elkaar ontmoeten.

Spannend kan het dan toch nog worden. Want een topspeler van meer dan 1300 slokt al veel van de totaalrating van een team op en kan er niet veel sterke spelers bij krijgen in het team. En een beginner heeft zo omgekeerd natuurlijk meer kans om er sterke teamgenoten bij te krijgen.

 

Een jubileumtoernooi is feest. Voor ZHZ 35 jaar. Voor u:

  • geen inschrijfkosten
  • lunch met soep, 2 broodjes en een drankje.
  • extra reden om eens om u heen te kijken of er geen huisdammers, familieleden, vrienden, kennissen, kinderen, kleinkinderen, ouders of grootouders zijn die eens willen uitzoeken hoe een gezellige damdag verloopt.

 

Verzin vast een leuke teamnaam. De Schijfremmen, Nekslag, Koning Flater, Rode Lantaren, Spek en Bonen. Leef u uit. Anders valt de organisatie misschien terug op saaie nummering of namen.

 

Als laatste belangrijk: denk aan tijdige opgave voor 5 maart 2019. U kunt zich opgeven bij het secretariaat (zie boven). Tijdig want ZHZ bereidt de dag graag goed voor. Evengoed doen we ook nog onze best goede teams te vormen wanneer u op de wedstrijddag onverwacht verschijnt.

 

Met vriendelijke groet,

Theo Voorspuij.

Deelnemerslijst:

 

Secretaris: Theo Voorspuij

E-Mail: h.t.voorspuij@xs4all.nl

0183-631480

http://www.dambondzhz.nl